Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

MY BEST FRIEN'S GIRL (ΑΡΧΕΙΟ ATHENS24)

Όταν μια γυναίκα μπαίνει σε λειτουργία αμφισβήτησης των συναισθημάτων της για έναν άνδρα, το καμπανάκι μιας σχέσης αρχίζει να χτυπάει επικίνδυνα.

Αυτή η γυναίκα στην ιστορία μας είναι η Αλέξις, ενώ ο άνδρας είναι ο Ντάστιν. Οι δυο τους βγαίνουν σαν ζευγάρι εδώ και πέντε εβδομάδες και ο Ντάστιν μάλλον επενδύει κάτι παραπάνω στη σχέση τους από την κοπέλα του.

Στο σημείο αυτό ακριβώς ανοίγει μία πόρτα στην ιστορία για να μπει ο συγκάτοικος του Ντάστιν Τανκ ο οποίος εμφορείται από υπερβολική αυτοπεποίθηση και πώς να ήταν διαφορετικά αφού η ιδιότητα με την οποία πλασάρει τον εαυτό του δεν είναι και πολύ συνηθισμένη.
Συγκεκριμένα, ο Τανκ είναι κάποιος που ειδικεύεται στον να σαγηνεύει γυναίκες κατά παραγγελία των παρατημένων συντρόφων τους για να τις μετατρέψει τη ζωή σε κόλαση.

Βέβαια, η κάθε περίπτωση διαφέρει από τις υπόλοιπες. Εν προκειμένου ο Τανκ τα βρίσκει λίγο σκούρα καθώς αρχίζει να νιώθει έλξη για την ανυποψίαστη κοπέλα του φίλου του.

Η ταινία είναι απλά ευχάριστη, και βασίζεται εξ ολοκλήρου στις παιχνιδιάρικες ερμηνείες που αποσπά από τους ηθοποιούς του ο σκηνοθέτης της, έργο δύσκολο αν αναλογιστεί κανείς ότι και οι τρεις μοιάζουν να αξίζουν ρόλους πιο ευρύχωρους και ουσιαστικούς από τους συγκεκριμένους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου