Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

ΠΑΟΚ: "Σημαντικός ο αγώνα με τον Κολοσσό"


Για τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί, τον Κολοσσό, τη Θεσσαλονίκη, το... αγαπημένο του ζαχαροπλαστείο και αρκετά ακόμη, γράφει ο Κρις Μονρό στο blog του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά:

«Είναι βράδυ Τρίτης και σας γράφω από το γήπεδο όπου βρίσκομαι, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να προπονηθώ. Ενας τραυματισμός δεν μου επιτρέπει να προπονηθώ, αλλά ελπίζω ότι θα προλάβω να μπω στο πρόγραμμα της ομάδας και φυσικά να παίξω στο παιχνίδι του Σαββάτου. Είναι πολύ σημαντικός ο αγώνας με τον Κολοσσό και δεν πρέπει να λείπει κανείς. Ούτε κι εσείς από το γήπεδο, γιατί σας περιμένουμε όλους να είστε και πάλι δίπλα μας. Αυτό το παιχνίδι θα είναι πολύ σημαντικό και δύσκολο και για τις δύο ομάδες. Είναι ένας αγώνας που σημαίνει πολλά για όλους, αλλά θα είμαστε έτοιμοι, από κάθε πλευρά για να κερδίσουμε.

Η ομάδα μας παίζει πλέον πολύ καλύτερα κι αυτό συμβαίνει γιατί έχουμε δεθεί πλέον όλοι μεταξύ μας και έχουμε βρει μία καλύτερη χημεία. Δεν είναι τυχαίο ότι οι ομάδες που είναι πιο πάνω από μας στη βαθμολογία, έχουν παίκτες που ήταν και την προηγούμενη σεζόν μαζί και γνωρίζονται καλά μεταξύ τους. Ο ΠΑΟΚ είναι μία εντελώς καινούρια ομάδα και αυτός είναι ο λόγος που δεν είχαμε κερδίσει σημαντικά παιχνίδια στην αρχή του πρωταθλήματος, όπως για παράδειγμα κάνουμε τώρα. Αυτά για το μπάσκετ, ελπίζοντας ότι θα είμαστε όλοι υγιείς ως το τέλος, γιατί μας περιμένουν πολλά και δύσκολα παιχνίδια.

Η ζωή στη Θεσσαλονίκη συνεχίζει να είναι όμορφη και να μου αρέσει όλο και περισσότερο. Την περίοδο του Πάσχα, είχα μαζί μου και τη μητέρα μου. Πέρασε πολύ καλά, τον περισσότερο χρόνο σε καφέ ή όπου αλλού είχαμε την δυνατότητα να πάμε μαζί. Δοκίμασε και τα καταπληκτικά γλυκά που υπάρχουν σε πολλά από τα ζαχαροπλαστεία της Θεσσαλονίκης. Το αγαπημένο μου είναι ο «Μίλτος». Τα αγαπημένα Φυσικά ήρθε και στο γήπεδο και πραγματικά λάτρεψε τους φιλάθλους μας. Είχε δει πολλά πράγματα από το youtube, αλλά ενθουσιάστηκε από την ατμόσφαιρα στο γήπεδό μας.

Αρχίζω και μαθαίνω πλέον καλύτερα την πόλη, βέβαια οι υποχρεώσεις και το πρόγραμμά μας είναι τέτοιο που δεν υπάρχει πολύς ελεύθερος χρόνος.
Αυτά για σήμερα. Ελπίζω να είμαι καλύτερα την Πέμπτη και να κάνω προπόνηση. Σας περιμένουμε όλους το Σάββατο στο γήπεδο, αλλά και σε κάθε παιχνίδι που θα έχουμε από εδώ και πέρα. Και ελπίζουμε τα παιχνίδια αυτά να είναι πολλά...

Chris Monroe»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου