Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Έκκρυθμη η κατάσταση στον Ηρακλή


Η γενική συνέλευση καταλήψεων, με ανακοίνωση που εξέδωσε απέρριψε τη μεταβίβαση του 50% των μετοχών του Ρέμου στον Ερασιτέχνη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Μετά τη σημερινή γενική συνέλευση η οποία έγινε παρουσία των κυρίων Αρταβάνη, Τριανταφύλλου, Αδαμίδη, Γωγάκου, αποφασίσαμε να ανακαλέσουμε τη συμφωνία που έλαβε χώρα μεταξύ του πληρεξούσιου δικηγόρου του κυρίου Πασχαλίδη και του Γυμναστικού Συλλόγου κατά την οποία μεταβιβάζονταν η χρήση του 50% των μετοχών του φερόμενου ως μεγαλομετόχου στον Γ.Σ.

Απορρίψαμε αυτή την ενέργεια διότι δεν έγινε σεβαστό το αίτημα των καταλήψεων το οποίο ήταν οι μετοχές να έρθουν καθαρές από χρέη. Άντ’ αυτού ο κύριος Πασχαλίδης νομίζοντας ότι απευθύνεται σε ανόητους προσπάθησε να διώξει από πάνω του τις μετοχές οι οποίες συνοδεύονται από ένα τεράστιο χρέος προς τρίτους το οποίο κανείς τελικά δε γνωρίζει το ύψος του.

Απαιτούμε από τον φερόμενο ως μεγαλομέτοχο να μεταβιβάσει άμεσα τη χρήση των μετοχών αφού πρώτα πληρώσει το 100% των χρεών προς τρίτους που τις συνοδεύουν.

Παράλληλα ο Γ.Σ. μέσω του κυρίου Αδαμιδη δεσμεύτηκε ότι θα κάνει από αύριο ενέργειες ώστε να εξασφαλίσει τα μελλοντικά έσοδα της Π.Α.Ε. για να μην υποθηκευτούν από τον κύριο Πασχαλίδη με αντάλλαγμα την εκχώρηση δανείου από κάποια τράπεζα.

Οι δυο καταλήψεις συνεχίζονται κανονικά, καλούμε τον κόσμο να παρευρεθεί και αύριο στη γενική συνέλευση η οποία θα λάβει χώρα στο κατσάνειο στις 8:00 παρουσία όλων των παραγόντων που πέρασαν από τις διοικήσεις του Αντώνη Πασχαλίδη".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου