Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Τζόρβας: "Προετοιμαζόμαστε για να κερδίσουμε τον τελικό"


Την πίστη του για την κατάκτηση του τροπαίου εξέφρασε στην media-day των παικτών του Παναθηναϊκού για τον τελικό του Κυπέλλου με τον Αρη, ο Αλέξανδρος Τζόρβας.
«Είναι διαφορετικό ματς από αυτά που παίξαμε στο πρωτάθλημα με τον Αρη. Παιχνίδι 90 λεπτών, κρίνεται ένας τίτλος και είναι τελείως διαφορετικό ματς»
Για την αισιοδοξία των παικτών του Αρη αλλά και του κόσμου του, τόνισε: «Δε μας απασχολεί τι κάνουν στη Θεσσαλονίκη, πως σκέπτεται ο κόσμος και οι παίκτες του Αρη. Όλα στο γήπεδο αποφασίζονται, δε μας απασχολούν αυτά, ούτε οι δηλώσεις των παικτών του Αρη, εμείς προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι και πώς να το κερδίσουμε».
Για το αν έχει κάνει ειδική προπόνηση για ενδεχόμενη διαδικασία πέναλτι στον τελικό είπε: «Όχι δεν χρειάζεται ειδική προετοιμασία. Η διαδικασία των πέναλτι είναι αγχωτική για τους ποδοσφαιριστές που εκτελούν κι όχι για τους τερματοφύλακες. Δεν είναι δύσκολο για τους τερματοφύλακες, ίσως είναι η πιο εύκολη δουλειά για εμάς να αποκρούσουμε πέναλτι και δεν έχουμε άγχος. Ισα ίσα που ο τερματοφύλακας μόνο να κερδίσει έχει από τη διαδικασία».
Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟ στο δεύτερο γύρο δεν κέρδισε κανένα από τα σημαντικά παιχνίδια (Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Αρη): «Δεν αγχωνόμαστε περισσότερο. Είμαστε καλοί και όταν δεν πήραμε αποτελέσματα. Με τον Αρη είμαστε καλοί, με τον Ολυμπιακό ήμασταν καλύτεροι, είχαμε τρία δοκάρια και ευκαιρίες και ο Ολυμπιακός έβαλε γκολ στην πρώτη του ευκαιρία. Ηταν θέμα καθαρά τύχης που δεν κερδίσαμε, έχουμε την πεποίθηση ότι ήμασταν καλύτεροι σε όλα τα ματς».
Ενώ για το παιχνίδι είπε ξανά: «Είναι ένας τελικός, 90 λεπτά ίσως και παραπάνω αν πάει το ματς στην παράταση ή τα πέναλτι, είναι το τελικό παιχνίδι της χρονιάς και σκεπτόμαστε μόνο αυτό και πως θα κατακτήσουμε το τρόπαιο».
Για τις διοικητικές «ζυμώσεις» είπε: «Δεν ασχολούμαστε καθόλου με κάτι που δε μας αφορά. Από τη στιγμή που η διοίκηση είναι απέναντί μας εντάξει, είναι πάντα κοντά και συνεπής στις πληρωμές, ενώ κι ο πρόεδρος είναι συνεχώς δίπλα μας. Δε μας απασχολούν πράγματα που δεν μας αφορούν. Οσο για τον τίτλο, είχα πει ότι θα ήταν καταστροφικό για το σύλλογο αν δεν τον παίρναμε. Ισως η ομάδα αναγκαζόταν να αρχίσει από την αρχή και θα ήταν το πιο δύσκολο κομμάτι. Δεν θα ήθελα καν να σκεφτώ τι θα γινόταν αν είχαμε αποτυχία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου