Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Ανανέωσε ο Κάμπορα


Η δεδηλωμένη επιθυμία του Χαβιέ Κάμπορα να παραμείνει στο "Κλεάνθης Βικελίδης" ικανοποιήθηκε και επίσημα από την ΠΑΕ Άρης που τον αντάμειψε με ένα διετές συμβόλαιο για τις πολύτιμες υπηρεσίες που πρόσφερε ο Αργεντινός επιθετικός στην ομάδα κατά το διάστημα της παραμονής του.
«Ήταν κάτι που το περίμενα εδώ και καιρό είμαι πολύ χαρούμενος για την υπογραφή του νέου συμβολαίου κα πολύ ευχαριστημένος. Εγώ από την πλευρά θέλω να την ανταποδώσω με καλές εμφανίσεις», ανέφερε ο Κάμπορα.
Και συνέχισε: «Είναι μία επιθυμία που την έχουμε όλοι μας. Να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να κατακτήσουμε το κύπελλο για να το μοιραστούμε με τους οπαδούς μας. Δεν μπορούν να συγκριθούν τα παιχνίδια.
Είναι ένα παιχνίδι και πρέπει να περιορίσουμε τα λάθη μας και για να κατακτήσουμε το κύπελλο θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι για να πετύχουμε το στόχο μας. Το να σε υποστηρίζει όλο αυτός ο κόσμος και να κάνει μια τόσο μεγάλη μετακίνηση είναι κάτι σημαντικό.
Από την πρώτη στιγμή έχω πει πόσο σημαντική είναι η ώθηση που δίνει ο κόσμος στην ομάδα. Έχω παίξει στην Ουρουγουάη εκεί που κατακτήσαμε το κύπελλο και ελπίζω να το επαναλάβω».
Η ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Χαβιέ Εντγκάρντο Κάμπορα για τα δύο επόμενα χρόνια".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου