Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Going The Distance


Ένας νεαρός μουσικός παραγωγός (Justin Long) επεξεργάζεται το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Όντας εργασιομανής αντιμετωπίζει τις σχέσεις του αρκετά επιφανειακά γι αυτό και καταλήγει να χωρίζει πιο συχνά απ όσο θα θελε.
Μια νεαρή, όμορφη, ασκούμενη δημοσιογράφος (Drew Barrymore) αναζητάει ,ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση της άσκησής της, έναν ασφαλή τρόπο να εισέλθει στην αγορά εργασίας. Οι δυο τους θα συναντηθούν σ ένα μπαρ, θα προσπεράσουν τα προκαταρκτικά με συνοπτικές διαδικασίες και θα ερωτευθούν παράφορα ο ένας τον άλλο. Υπάρχουν όμως αντικειμενικά εμπόδια μεταξύ τους, όπως αρνητικό περιβάλλον και απαιτητικές καριέρες, που πρέπει να ξεπεράσουν αν θέλουν να επιβιώσει ο έρωτάς τους.

Μια κωμωδία χαρακτήρων για τις εξ αποστάσεως σχέσεις στα χρόνια της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης από την ντοκιμενταρίστρια Nanette Burstein με χιούμορ και συναίσθημα και δύο πρωταγωνιστές να υποστηρίζουν με αξιοπρέπεια τους ρόλους τους.

Ότι μερικά πράγματα απλώς συμβαίνουν, απλά και αβίαστα, είναι ο ορισμός της ερωτικής χημείας. Αν όμως εκτός από αυτήν υπάρχει και κάτι βαθύτερο τότε ακόμα και η αγάπη μπορεί να επιβιώσει στο άκρως σκληρό και απαιτητικό σύγχρονο οικονομικό τοπίο.

Σε ρόλους κλειδιά, οι Christina Applegate και ο Jim Gaffigan συμπληρώνουν το πρωταγωνιστικό ντουέτο στους ρόλους της αδελφής και του κουνιάδου της Erin.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: 7/10


Πρωταγωνιστούν:

-Drew Barrymore
- Justin Long
- Charlie Day
- Jason Sudeikis
- Christina Applegate

ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ
Nanette Burstein

ΔΙΑΡΚΕΙΑ
102 λεπτά

ΠΡΕΜΙΕΡΑ
09-09-10

ΔΙΑΝΟΜΗ
Village Films

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου