Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Suzanne


Μια ταινία για το τυχαίο στις ζωές μας, όπως παραδέχεται η ίδια, έφτιαξε η 33 χρονη σκηνοθέτιδα, Katell Quillevere, που παρουσίασε την Suzanne της στην εβδομάδα κριτικής στο Φεστιβάλ των Καννών.
Πρόκειται για μια συναισθηματική ταινία με εξαιρετικές ερμηνείες και πολύ ενδιαφέροντες χαρακτήρες ντυμένη με όμορφη μουσική και εξαιρετική φωτογραφία.

Ο χαρακτήρας της Suzanne, μιας κοπέλας, η οποία,  έχοντας χάσει τη μητέρα της ζει με τον πατέρα της και τη μικρότερη αδελφή της Μαρία, δεν κερδίζει εύκολα την συμπάθεια του θεατή.Ίσως επειδή είναι επιρρεπής σε εγωιστικά λάθη ίσως επειδή η ανασφάλειά και η αδέσμευτη φύση της προκαλούν συνέχεια μπελάδες, η νεαρή κοπέλα δοκιμάζει αρκετά την ανοχή του θεατή προτού τον κερδίσει ολοκληρωτικά.

Στη δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία της η νεαρή σκηνοθέτιδα  Κατέλ Κιλεβερέ καταθέτει μια ολοκληρωμένη  μελέτη σχετικά με τα πραγματικά  ζητήματα που προκύπτουν όταν κάποιος προσπαθεί να απαντήσει σε ένα δίλλημα που τοποθετεί από τη μια πλευρά τον έρωτα που απελευθερώνει και από την άλλη την αγάπη και την αφοσίωση στη μοναδική σταθερά της ζωής μας, την οικογένεια.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου