Σάββατο 16 Αυγούστου 2014

Να το επαναλάβουμε!



Η συνάντησή του με την Β., πριν από λίγες ημέρες, είχε αντιφατικά αποτελέσματα. Τα καλά νέα ήταν ότι έκαναν ξανά έρωτα μετά από καιρό και μάλλον πέρασαν πολύ καλά κι οι δυο τους. Ενώ τα κακά ήταν ότι εκείνη ήταν κάπως προβληματισμένη με τη νέα του εμφάνιση.

-Γιατί έκοψες τα μαλλιά σου του λέει πριν κάνουν έρωτα. Δεν ήξερες ότι σου πήγαιναν πολύ τα μακριά μαλλιά; αδυνάτισες κι όλα και γκρίζαρες και λίγο στους κροτάφους. Σα να παραμεγάλωσες μου φαίνεται. Πέντε χρόνια έχω να σε δω και τρόμαξα να σε γνωρίσω.

Κι όλα αυτά, να φανταστείτε, πριν ακόμα κάνουν έρωτα, γιατί όταν έκαναν έρωτα εκείνη είχε κλείσει τα μάτια της και έλεγε, τι ωραίος που είσαι αγάπη μου, πόσο όμορφος είσαι, τι όμορφα μαλλιά που έχεις και εκείνος άρχισε να παίρνει πάλι πάνω του, αλλά μόνο μέχρι  την ώρα  που χώριζαν , και εκείνη του έλεγε:

-Αχ τι όμορφα που πέρασα απόψε μαζί σου! Να το επαναλάβουμε σύντομα άμα θέλεις. Ιδιαίτερα στο σημείο εκείνο που έκλεισα τα μάτια μου και σε φανταζόμουνα και πάλι με μακριά μαλλιά ένιωθα πραγματικά υπέροχα. Ήσουν καταπληκτικός τότε.

Εκείνος δέχτηκε ένα τελευταίο φιλί του αποχαιρετισμού στο στόμα και δεν είπε τίποτα. Όλο αυτό ήταν πολύ ακόμα και γι αυτόν τον αυθεντικό υπέρμαχο της σκέψης σουρεαλιστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου