Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

"Έφυγε" από την ζωή ο πρώην πρόεδρος του Ηρακλή, Θόδωρος Παπαδόπουλος


"Έφυγε" από τη ζωή ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής Θόδωρος Παπαδόπουλος, ο οποίος το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρήθηκε από σοβαρά προβλήματα υγείας. Η κηδεία του Θόδωρου Παπαδόπουλου θα γίνει στην Κατερίνη στις 17:30.
Με ανακοίνωσή της η διοίκηση του ποδοσφαιρικού Ηρακλή εκφράζει την θλίψη της για την απώλεια του πρώην προέδρου της ΠΑΕ, Θόδωρου Παπαδόπουλου.

«Η ΠΑΕ Ηρακλής εκφράζει τη βαθιά θλίψη και την αμέριστη συμπαράστασή της στην οικογένεια και τους οικείους του πρώην Προέδρου της ομάδας μας για τη μεγάλη τους απώλεια.
Ο Θόδωρος Παπαδόπουλος ήταν ένας άνθρωπος που επιθυμούσε μόνο το καλύτερο για την ομάδα και θα του είμαστε για πάντα ευγνώμονες για όσα έκανε και προσέφερε στον Ηρακλή.
 Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής, Σπύρος Παπαθανασάκης , δήλωσε:
«Νιώθω ευλογημένος που είχα την τύχη να γνωρίσω τον Θόδωρο σαν άνθρωπο και σαν Πρόεδρο. Το πάθος και η αγάπη του για τον Ηρακλή ήταν οι λόγοι που με έφεραν εδώ και με οδήγησαν να ασχοληθώ με την ομάδα. Η συνεχής του συμπαράσταση και υποστήριξη ήταν η καλύτερη απόδειξη της γνήσιας αγάπης του για την ομάδα. Θόδωρε, μας έκανες καλύτερους ανθρώπους με τη γνωριμία μας και θα συνεχίσεις να βρίσκεσαι στην καρδιά και το μυαλό μας για πάντα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου