Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2009

ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ-ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΜΟΥ (ΜΟΥΣΙΚΗ-ΑΡΧΕΙΟ ATHENS24)

Ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος χαρακτηρίζεται από τους περισσότερους τραγουδιστές με τους οποίους έχει συνεργαστεί μέχρι σήμερα ως μουσικός, ως ένας "άνθρωπος ορχήστρα", εξαιτίας της ικανότητάς του να παίζει αρκετά όργανα.

Αυτό ακριβώς το συστατικό της προσωπικότητάς του προβάλλεται και στο εξώφυλλο του πρώτου του προσωπικού δίσκου με τον τίτλο "Γαμώ την καταδίκη μου".

Με την πολύτιμη συμβολή των Γιώργου Παυριανού, Ισαάκ Σούση και Γιάννη Μαύρου, ο άνθρωπος ορχήστρα υπογράφει αρκετούς από τους στίχους των τραγουδιών του που κινούνται από το αυθεντικό ροκ μέχρι το κλασικό έντεχνο με αρκετό ενθουσιασμό και συναίσθημα.

Η γενιά των "700 ευρώ" βρίσκεται στο επίκεντρο του τραγουδιού "Γαμώ την Καταδίκη μου" που δανείζει τον τίτλο του στον δίσκο, ενώ το «Νηπενθές» ερμηνεύεται πολύ συναισθηματικά από τον Σπύρο Σακκά, και προσφέρεται για στιγμές χαλάρωσης.

Η ρομαντική διάθεση κυριαρχεί στη "Ματίνα" τα "Φεγγάρια" και το "Μη μ αφήνεις σ αγαπώ" με την συμβολή της Ζήνα Αρβανιτίδη.

Εκπλήσσει ευχάριστα με τα γυναικεία φωνητικά Το Τραγούδι του Ουρανού", ενώ το πιο ροκ κομμάτι του δίσκου "Για όλα αυτά" αναδεικνύει μέσα από την ιδιαίτερη φωνή του Κωνσταντόπουλου μια διάθεση ταξιδιάρικη και προωθητική.

Ο "Πόλεμος" ένα τραγούδι βασισμένο στην ποίηση της Ράνιας Ζούκα κλείνει τον δίσκο με θεατρικότητα και έντονο μήνυμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου