Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2010

ALVIN AND THE CHIPMUNKS: THE SQUEAKQUEL


Τρία χαριτωμένα σκιουράκια, αστέρια της ποπ, ο Alvin, o Simon και ο Theodore υποχρεώνονται να αφήσουν τον χώρο του θεάματος όπου διαπρέπουν για να επιστρέψουν στο σχολείο.

Υπό την κηδεμονία του Tody, του ανιψιού του Dave Sevil τα τρία χαριτωμένα πλασματάκια αναλαμβάνουν μια πολύ φιλόδοξη αποστολή: Πρέπει να χρησιμοποιήσουν κάθε ικμάδα του ταλέντου τους, προκειμένου να σώσουν το μουσικό πρόγραμμα του σχολείου, κερδίζοντας το βραβείο των 25 χιλιάδων δολαρίων σ ένα διαγωνισμό συγκροτημάτων.

Εκεί όμως θα βρεθούν αντιμέτωποι με το αντίπαλο δέος τους που δεν είναι άλλο από ένα τραγουδιστικό τρίο από σκιουρίνες, που κάνουν θραύση με το όνομα “The Chipettes” και απαρτίζεται από τις Britanny, Eleanor και Jeanette.

Ο μαγικός κόσμος της παιδικής φαντασίας συχνά αποδεικνύεται αφιλόξενος για τους ενήλικες, όπως στη συνέχεια του γνωστού franchise με πρωταγωνιστές τα τρία σκιουράκια που έχουν κλέψει τις καρδιές κάθε μπόμπιρα που σέβεται τον εαυτό του.
Βασισμένη σ ένα συνδυασμό τεχνικών stop-motion και animation η ταινία του Betty Thomas διατηρεί μια ιδιόμορφη χροιά και εστιάζει στις ηρωικές αποστολές που κάθε παιδί ονειρεύεται να αναλάβει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου