Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

"Να δώσουμε χαρά στον κόσμο"


Μιλώντας στην κάμερα της ΝΕΤ οι Γιώργος Καραγκούνης και Κώστας Κατσουράνης εμφανίστηκαν αισιόδοξοι για την πορεία της εθνικής στο Μουντιάλ, ενώ υπογράμμισαν την ανάγκη να δώσουν λίγη χαρά στον κόσμο.

“Ο κόσμος με βλέπει και μου λέει ότι περιμένει κάτι καλό από εμάς. Έτσι όπως είναι η κατάσταση αυτή τη στιγμή στη χώρα μας, πρέπει να κάνουμε μία καλή πορεία, για να τους κάνουμε λίγο χαρούμενους. Είναι μεγάλη επιτυχία το γεγονός ότι θα βρεθούμε εκεί. Αυτή η διοργάνωση είναι γιορτή. Θέλουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Θα είναι τεράστια επιτυχία για εμάς αν τα καταφέρουμε”, δήλωσε ο Καραγκούνης στην κάμερα της ΝΕΤ, με τον Κατσουράνη από την πλευρά του να επισημαίνει:

“Έχουμε τη δυνατότητα να δώσουμε χαρά στον κόσμο στο Μουντιάλ 2010”.

“Ο Ρεχάγκελ έχει καταλάβει πολύ καλά την ελληνική πραγματικότητα. Το μοναδικό αρνητικό χαρακτηριστικό του, που παράλληλα θα μπορούσε να είναι και πλεονέκτημά του, είναι ότι είναι λίγο ξεροκέφαλος. Δεν του αλλάζεις εύκολα γνώμη”, είπε ο Κατσουράνης με τον Καραγκούνη να αναφέρεται στην επιτυχία της Εθνικής υπογραμμίζοντας πως: “Ήταν η μεγαλύτερη έκπληξη στην ιστορία του ποδοσφαίρου, ίσως και του αθλητισμού γενικότερα”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου