Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Ηρακλής: Θέλουν τη Μίκρα. Αποκάλυψη που σοκάρει την κοινή γνώμη και εκθέτει την κυβέρνηση

Απαντιώνται ένα ένα τα ερωτήματα των φιλάθλων του Ηρακλή, σχετικά με την πόλεμο που δέχεται η πιο ιστορική ομάδα στη χώρα. Έτσι επαληθεύεται με σαφήνεια και το ρητό που λέει ότι πουθενά δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά.

Η χθεσινή μάλιστα αποκάλυψη του προέδρου του Ερασιτέχνη Ηρακλή, Κωνσταντίνου Γωγάκου, που ανέφερε ότι ο ΓΓΑ Πάνος Μπιτσαξής του πρότεινε να παραχωρήσει ο Ηρακλής τα 60 στρέμματα που έχει στη Μίκρα προκειμένου να διασφαλίσει την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου έφερε στην επιφάνεια ακόμα μια παράμετρο του θρίλερ που βιώνουν οι οπαδοί της ομάδας, εξηγώντας κατά κάποιο τρόπο την πρωτοφανή λύσσα με την οποία πολεμούν τον “γηραιό” γνωστοί και άγνωστοι κύκλοι.

Ως εκ τούτου, η μεγιστοποίηση της συσπείρωσης των φιλάθλων του Ηρακλή αποτελεί την πιο αποτελεσματική ασπίδα απέναντι στις ανοίκειες επιθέσεις που δέχεται ο μεγάλος σύλλογος της Μακεδονίας. Γιατί τελικά ισχύει στο ακέραιο η γνωστή αμερικάνικη ρήση που οδήγησε στην αποκάλυψη του σκανδάλου watergate που έριξε την κυβέρνηση Nixon στα μέσα της δεκαετίας του 1970 ότι δηλαδή αν θέλεις να βρεις απαντήσεις στα ερωτήματα που προκύπτουν από την συμπεριφορά των ανθρώπων της εξουσίας, δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις την διαδρομή του χρήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου