Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Στην Αθήνα, για λίγες ημέρες, η European Space Expo


Τελευταία νέα. Σ έναν ειδικά διαμορφωμένο λευκό θόλο στην Πλατεία Συντάγματος, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα έως τις 5 Απριλίου 2015 η Ευρωπαϊκή Έκθεση Διαστήματος (European Space Expo), μια από τις σημαντικότερες διεθνείς εκθέσεις.

Η έκθεση ξεκίνησε στις 28 Μαρτίου και έχει ελεύθερη είσοδο για το κοινό. Οι ώρες λειτουργίας της είναι οι εξής: Δευτέρα – Πέμπτη: 09:00 – 20:00, Παρασκευή – Σάββατο: 10:00 – 21:00, Κυριακή: 10:00 – 20:00.

Μέσω μιας διαδραστικής εμπειρίας, οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το ευρύ φάσμα των διαστημικών τεχνολογιών και εφαρμογών καθώς και να παρακολουθήσουν σχετικές παρουσιάσεις από ειδικούς.

Μεταξύ άλλων, κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα παρουσιαστούν τα Ευρωπαϊκά Διαστημικά Προγράμματα δορυφορικής πλοήγησης Galileo και  EGNOS, καθώς και το πρόγραμμα παρατήρησης της γης, Copernicus.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο αριθμός των Ευρωπαίων πολιτών που έχουν επισκεφθεί μέχρι σήμερα την έκθεση, στους 23 προηγούμενους σταθμούς της περιοδείας της, έχει ξεπεράσει τους 500.000.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου