Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Ο από μηχανής οργασμός

Τους τελευταίους δύο μήνες η κατάστασή τους έχει γίνει πραγματικά ανυπόφορη. Εκείνος έχει χάσει τη δουλειά του και μαζί την ικανότητά του να πληρώνει στην ώρα του το στεγαστικό του δάνειο. Εκείνη βρίσκεται συνεχώς μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, ούσα συμβασιούχος σε δημοτικά νεανικά προγράμματα. Εκείνο το βράδυ του Σαββάτου λοιπόν που αρχίσουν να χαϊδεύονται και να φιλιούνται γνωρίζουν και οι δύο πολύ καλά ότι έχουν αρκετούς μήνες να κάνουν έρωτα. Η αλήθεια είναι ότι ο άντρας από την πλευρά του καταβάλλει μια συγκινητική προσπάθεια για να δείξει ότι το απολαμβάνει πραγματικά. Αλλά και η γυναίκα, από τη δική της πλευρά, αν και δείχνει ότι χαίρεται με την χαρά του άντρα της, δεν μπορεί να μη γνωρίζει, ότι μέσα στο μυαλό του λαμβάνει χώρα μια πολύ μεγάλη ψυχολογική σύγκρουση κι ότι μάλλον τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που τον ταλαιπωρούν θα υπερίσχυαν της ανάγκης του να χαρεί αυτές τις στιγμές.
Όταν λοιπόν εκείνη κάποια στιγμή καταλαβαίνει ότι ο άντρας της δυσκολεύεται λιγάκι να ανταποκριθεί στα καθήκοντά του σκέφτεται ότι θα ήταν μια πραγματική πανωλεθρία για εκείνον να τελειώσει την ημέρα του με ένα τέτοιο ερωτικό στραπάτσο.
Οπότε, εντελώς ασυναίσθητα η γυναίκα αρχίζει να βογκάει σα να το ευχαριστιέται πραγματικά , και ταυτόχρονα να του λέει πράγματα του στυλ, «πως το έκανες αυτό, τι πήρες και έγινες τόσο σεξουαλικός μετά από τόσα χρόνια, είχα πολλά χρόνια να νιώσω έτσι» και άλλα πολλά που ο άντρας αρχίζει σιγά σιγά όχι μόνο να τα πιστεύει αλλά και να τα εφαρμόζει στο κρεβάτι. Αυτό δε σημαίνει φυσικά ότι δεν εξακολουθεί να δυσκολεύεται. Τουλάχιστον, όμως, τώρα, έχει ξυπνήσει κάτι μέσα του, και λίγο έχει αποξεχαστεί από την κατάστασή του, μιας και νιώθει ότι κάνει κάτι που μπορεί μεν να μη καταλαβαίνει, ωστόσο φέρνει αποτέλεσμα.

 Όταν λοιπόν τα βογγητά  της γυναίκας αρχίζουν να γίνονται ουρλιαχτά και τα ουρλιαχτά κραυγές, εκείνος πετάει το στήθος του μπροστά, βάζει δύναμη στα χέρια του και σφίγγει τα δόντια του συνειδητοποιώντας ότι δεν έχει ξανακούσει ποτέ τη γυναίκα του να αντιδρά στον έρωτά του με τέτοιο  εμφατικό τρόπο .
Εκείνη, τώρα, η ρουφιάνα, καταλαβαίνει, ότι επειδή  κινδυνεύει  να φανεί λιγάκι υπερβολική ή και ψεύτικη στα μάτια του, πρέπει να αποκλιμακώσει λίγο τις αντιδράσεις της και αυτό είναι που κάνει.
Ο άντρας, όμως, ως ευαίσθητο και ευμετάβλητο ον, αυτή τη μεταστροφή την αντιλαμβάνεται σαν πρόωρη ολοκλήρωση της βασιλείας του και σ αυτές τις περιπτώσεις το πρώτο πράγμα που κάνει είναι να ανοίξει ξανά το παράθυρο στις βασανιστικές σκέψεις της καθημερινότητας που πολύ γρήγορα αρχίζουν να του κατακλύζουν  το μυαλό.
Η γυναίκα ,όμως, δεν έχει πει ακόμη την τελευταία της κουβέντα. Τώρα αρχίζει ξανά να κλιμακώνει τα βογγητά της σα να θέλει να του δείξει ότι τα νερά του ποταμιού, προτού κατακλύσουν τα πάντα στο πέρασμά τους,  χρειάζονται λίγο χρόνο για να συγκεντρωθούν κάτω από τις σιωπηλές γέφυρες . Εκείνος, όμως, ακριβώς τη στιγμή, που αρχίζει να σκέφτεται και πάλι το στεγαστικό του δάνειο, αντιλαμβάνεται ότι στα δεξιά και αριστερά του δρόμου του έχουν αρχίσει να συγκεντρώνονται σε παράταξη δυο σειρές αιμοβόρων ιπποτών φτιάχνοντας αψίδες με το δόρατά τους για να περάσει από κάτω.

Και είναι ακριβώς εκείνη τη στιγμή, που ο άντρας βλέπει το δόρυ του να σπάει μέσα στην καρδιά του εχθρού, και το διψασμένο για αίμα πλήθος να παραληρεί με το αξεπέραστο κατόρθωμά του, που η αναψοκοκκινισμένη γυναίκα του φτάνει σ έναν πρωτοφανή και θορυβώδη οργασμό. 

Να την έπαιρνε τώρα στην αγκαλιά του  που είχε αρχίσει να τρέμει σαν πράσινο φύλλο στο κλαδάκι  ή  μια τέτοια κίνηση θα αφαιρούσε κάτι πολύτιμο από την σχεδόν ηρωϊκή αίγλη του; Τελικά, προτιμά να της δώσει ένα φιλί στο μάγουλο που περισσότερο μοιάζει στοργικό παρά ερωτικό. Μετά σηκώνεται από το κρεβάτι και ποζάρει για λίγο μπροστά στον ολόσωμο καθρέφτη τους, ρουφώντας την κοιλιά του και μοστράροντας το στήθος του. Άραγε έχει φτάσει η ώρα να γραφτεί σε γυμναστήριο; Αυτό σκέφτεται την ώρα που βγαίνει από την κρεβατοκάμαρα, για να πάει στο μπάνιο, ρίχνοντας ένα πλάγιο βλέμμα θριαμβευτή προς την πλευρά της γυναίκας του  που ήδη έχει αρχίσει να κάνει την κίνηση για να πιάσει τον ηλεκτρονικό της δονητή  μέσα  από το μικρό ντουλαπάκι στη βάση του καθρέφτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου