Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018

Τhe Μeyerowitz Stories

Μια σειρά από αξιόλογους  πρωταγωνιστές (Μπεν Στίλερ, Ντάστιν Χόφμαν, Ελίζαμπεθ Μάρβελ, Έμμα Τόμπσον) συμμετέχουν στην δραματική-κωμική παραγωγή χαρακτήρων του Netflix « Τhe meyerowitz stories» σε σενάριο και σκηνοθεσία του Νόουα Μπόματκ.
Ο πατριάρχης της οικογένειας Μεγιέροβιτς, Χάρολντ, απολαμβάνει-τρόπος του λέγειν- τα συντάξιμά του χρόνια, παρακολουθώντας ισάξιους και συνομίληκους με εκείνον καλλιτέχνες να είναι ακόμα δραστήριοι κερδίζοντας αναγνώριση και χρήματα.
 Όταν τον επισκέπτεται ο μεγάλος του γιος, ζητώντας του να τον φιλοξενήσει για λίγες ημέρες, ο Χάρολντ , βράζει στο ζουμί του, πιστεύοντας ότι η αγορά της τέχνης του οφείλει μια αναδρομική ρετροσπεκτίβα.  Μετά,  σειρά παίρνουν ο δεύτερος γιος και η κόρη του Χάρολντ, χαρίζοντάς μας μια διαφωτιστική αναπαράσταση της οικογενειακής τους ιστορίας μέσα από την δική του ο καθένας προσωπική οπτική.

Όταν ο πατέρας τους, όμως αρρωσταίνει βαριά, τα τρία ετεροθαλή αδέλφια αναγκάζονται να επικοινωνήσουν μεταξύ τους, βάζοντας στην άκρη την καχυποψία του παρελθόντος.  Καταλαβαίνοντας ότι θέλουν να γνωριστούν ακόμα καλύτερα μεταξύ τους αποφασίζουν να βγουν με κάθε τρόπο από τη βαριά σκιά του Χάρολντ, που αποτελεί και την πιο ευλογοφανή πηγή της δυστυχίας τους.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου