Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020

Daily life reporting #1

Την ημέρα που ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ανακοινώνει τη μετατροπή της Αγίας Σοφίας από μουσείο σε τζαμί περνάω κάτω από το μπαλκόνι μιας τουρκόφωνης γιαγιάς στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης. Αμέσως μόλις με βλέπει μου κάνει νόημα να πλησιάσω προς το μπαλκόνι της  και μου δίνει μια μεγάλη σακούλα με σκουπίδια  να την πετάξω. Από τότε περνάω κάθε απόγευμα και της πετάω τα σκουπίδια. Τό  χουμε κάνει σύστημα!


Ένας φίλος μου πιάνει δουλειά στην υποδοχή ενός γνωστού εστιατορίου  της πόλης και καταφέρνει να έρθει  στα χέρια με τον πρώτο πελάτη που καλείται να εξυπηρετήσει!


Μουσικός του δρόμου ανοίγει νέους ορίζοντες στη μουσική! Η απόφασή του να δοκιμάσει να παίξει ένα τραγούδι των Μπιτλς με μπαγλαμά προσελκύει τουλάχιστον έναν ακροατή, ο οποίος τελικά τυχαίνει να είναι κάποιος υπάλληλος του δήμου Θεσσαλονίκης, που τον ρωτάει αν έχει πάρει άδεια γι αυτό που κάνει.

-Από τους Μπιτλς εννοείται; ρωτάει αυτός…


Γνωστός μου, αρνητής της ύπαρξης του κορωναϊού,  έχει αρχίσει να βγαίνει ραντεβού με μια κοπέλα από το Facebook. Εκείνη, όμως δεν τον αφήνει  να της πιάσει ούτε  το χέρι! Προχθές, εντελώς τυχαία, τον πετυχαίνω να φοράει μάσκα σε εξωτερικό χώρο!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου