Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009

WHAT HAPPENS IN VEGAS (ΑΡΧΕΙΟ ATHENS24)

Την ώρα που η Joy (Cameron Diaz) τρώει την κρυάδα της «χυλόπιτας» από τον αγαπημένο της, ο Jack κατορθώνει το απραγματοποίητο, να τον απολύσει δηλαδή ο πατέρας του από την οικογενειακή τους επιχείρηση.

Το Λας Βέγκας αποτελεί και για τους δύο έναν προορισμό ξενοιασιάς και ξεκούρασης, προκειμένου να ξεσκάσουν, να ξεχάσουν και να πραγματοποιήσουν κατόπιν ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή τους.

Η γνωριμία τους, ωστόσο, θα σφραγιστεί με έναν βιαστικό γάμο, τον οποίο πραγματοποιούν όντας και οι δύο τους μεθυσμένοι και την αποκόμιση από ένα τυχερό παιχνίδι ενός τεράστιου ποσού, που ανήκει κατά κάποιο τρόπο και στους δυο τους.

Νηφάλιοι, το πρωί, βλέπουν κατά πρόσωπο την πραγματικότητα που τους δένει και σκαρφίζονται ένα σωρό τρόπους προκειμένου και από την παρουσία του άλλου να απαλλαγούν, αλλά και το μερίδιο του λέοντος από το κερδισμένο ποσό να εξασφαλίσουν.

Αδιάφορη ρομαντική κωμωδία καταστάσεων με γρήγορο ρυθμό, υπερβολικά χοντροκομμένο χιούμορ, αλλά και εμφανή την έλλειψη ισορροπίας μεταξύ χιούμορ και ρομαντισμού που χαρακτηρίζει το πρώτο και δεύτερο μέρος της.

Στον πυρήνα της ιστορίας το κυνήγι του εύκολου κέρδους σε αντιπαραβολή με τη μοιρασιά ως νόημα και στάση ζωής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου