Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Χαζή μελαχρινή

Οι ξανθιές αποφασίζουν να πάρουν τις τύχες τους στα χέρια τους και να αλλάξουν άρδην την εικόνα που έχει σχηματίσει ο κόσμος γι αυτές. Γι αυτό σχεδιάζουν να αρχίσουν να προωθούν στο διαδίκτυο μερικές εκατοντάδες ανέκδοτα με χαζές μελαχρινές, μήπως και ο κόσμος εφεξής τις πάρει στα πιο σοβαρά. 

 Για να το πετύχουν αυτό οι 1000 πιο έξυπνες ξανθιές του πλανήτη, δηλαδή περίπου το ένα τρισεκατομμυριοστό του παγκόσμιου πνευματικού ΑΕΠ, συγκεντρώνεται στο ξενοδοχείο Χίλτον της Μπανγκόκ σε αίθουσα που τις διαθέτει η ίδια η Πάρις Χίλτον, που απ όσο λέγεται ηγείται αυτής της πρωτοφανούς εκστρατείας. Εκεί, λοιπόν, μέσα στην αίθουσα συνεδριάσεων του υπερπολυτελούς ξενοδοχείου,, υπό το άγρυπνο βλέμμα της Πάρις , η οποία κάθεται πάνω σ ένα χρυσοποίκιλτο  υπερυψωμένο θρόνο, και μετά από ένα εξαντλητικό brainstorming, πέφτουν στο τραπέζι περισσότερες από 100.000 προτάσεις σχετικά με το πώς θα γραφτούν και θα λανσαριστούν αυτά τα πικάντικα και προκλητικά αστεία για τις χαζές μελαχρινές. 

Τελικά από όλες αυτές τις 100.000 περίπου φρέσκιες ιδέες προκρίνεται δια βοής η μία και καλύτερη ,  αυτή η σατανική πρόταση που καταφέρνει να συγκεντρώσει τις προτιμήσεις της συντριπτικής πλειοψηφίας των ξανθιών και είναι η εξής: να παίρνουν τα ανέκδοτα που ήδη υπάρχουν για τις ξανθιές και να βάζουν στη θέση τους μελαχρινές. Χα! τώρα θα τις έδιναν να καταλάβουν τι εστί βερίκοκο  αυτές τις ξύπνιες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου