Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023

Και ξαφνικά μας προέκυψε κατάσκοπος...

Η οποία κυκλοφορούσε στην Ελλάδα με το όνομα «Μαρία Τσάλλα». Ωστόσο, το πραγματικό της όνομα  είναι Irena S.  Όμως λόγω της συνταγματικής προστασίας των προσωπικών μας  δεδομένων,  δεν μπορεί να διασαφηνιστεί περισσότερο, λένε.

 Από τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης της χώρας  που προφανώς  την έχουν κάνει ήδη πρωτοσέλιδο ή πρώτη είδηση, μαθαίνουμε,  για την Μαρία Τσάλλα αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα.

Τι ξέρουμε όμως ήδη για τη δράση της νεαρής γυναίκας;  η αλήθεια είναι πως γνωρίζουμε λίγα πράγματα, αλλά αρκετά ζουμερά. Πως  ήταν λέει ερασιτέχνης φωτογράφος και διατηρούσε κατάστημα με είδη πλεξίματος, ενώ  ήταν πολύ δημοφιλής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και πολύ αγαπητή στον περίγυρό της στη γειτονιά.

Ενώ από αρμόδιες κυβερνητικές πηγές μαθαίνουμε πως ήρθε στην Ελλάδα το 2018, και επέστρεψε πίσω στη Ρωσία το 2021.

Αυτό που δε μαθαίνουμε ωστόσο είναι το γιατί αυτή  η «συγκλονιστική» ιστορία σκάει ακριβώς την ώρα που ολόκληρη η χώρα βρίσκεται στο πεζοδρόμιο για να εκφράσει την οργή της για το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών.

Σαφώς και το ερώτημα είναι ρητορικό μιας και , προφανώς κι εν όψει προεκλογικής περιόδου, η ατζέντα της επικαιρότητας οφείλει να αλλάξει άμεσα και τα βλέμματα των ανθρώπων να κατευθυνθούν σε πιο διαχειρίσιμα   ζητήματα αντιπαράθεσης.

Γι αυτό και η κατάσκοπος από τη Ρωσία μοιάζει να αποτελεί μια κάποια λύση, λειτουργώντας μες το μυαλό κάποιων ως η ιδανική γέφυρα ανάμεσα στην άβολη τραγωδία και τη ελαφρότητα της καθημερινής παραζάλης.

Γι αυτό και, κάθε στιγμή  προκύπτουν νέες, ακόμα πιο πικάντικες λεπτομέρειες, για την προσωπική  ζωή της Μαρίας Τσάλλα , για την οποία μαθαίνουμε τώρα, πως ενώ ήταν παντρεμένη μ ένα Ρώσο κατάσκοπο, ο οποίος δραστηριοποιείται στη Βραζιλία, διατηρεί παράλληλη σχέση και με Έλληνα υπήκοο.

Έτσι, το αστυνομικό θρίλερ που λαμβάνει χώρα αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα αποκτά σιγά σιγά  και στοιχεία  φθηνού αισθηματικού μυθιστορήματος. Και ποιος ξέρει και τι άλλες διαστάσεις  θα αποκτήσει μέχρι να αποσπάσει εντελώς την προσοχή των ανθρώπων από  το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών.  

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου