Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ (ΑΡΧΕΙΟ ATHENS24)

Προβάδισμα έως και 5 μονάδες στο ΠΑΣΟΚ επί της κυνερνώσας παράταξης δίνουν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις. Εν μέσω οικονομικής θύελλας η αξιωματική αντιπολίτευση βλέπει τους πολίτες να στρέφονται προς αυτήν, χωρίς ωστόσο ακόμη να έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με τις αιτίες των προσδοκιών τους. Ευελεπιστούν, οι πολίτες, σε μια καλύτερη, με κοινωνικό πρόσωπο και πιο ανθρωποκεντρική διακυβέρνηση ή απλά διαμαρτύρονται για την απαισιοδοξία και την στάσιμη οικονομική κατάσταση που έχουμε περιέλθει τα τελευταία χρόνια;

Για να δοθεί μια ξεκάθαρη απάντηση στο ρητορικό προς το παρόν ερώτημα απαιτείται αρκετός χρόνος ακόμα προκειμένου να γίνουν περισσότερο εύγλωττα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των δημοσκοπικών καταγραφών.
Παρόλα αυτά, το βέβαιο είναι ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας εκτός από τη φυσιολογική κάμψη που δοκιμάζει και η οποία προέρχεται από το γεγονός ότι εξασκεί ήδη την δεύτερη κυβερνητική της θητεία σε μια πολύ δύσκολη μάλιστα αντικειμενικά συγκοιρία αντιμετωπίζει και μια ραγδαία φθορά, που όμοιά της δεν καταγράφεται στην ίδια χρονική περίοδο σε καμία άλλη ευρωπαϊκή κυβέρνηση.

Μια πραγματικότητα που δεν μπορεί να αποδοθεί αποκλειστικά στην παγκόσμια οικονομική κρίση και πρέπει να βάλει σε σκέψεις τα κυβερνητικά στελέχη και τον πρωθυπουργό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου